Over ons

Michèl en Erik tijdens hun verblijf in Nieuw-Zeeland tijdens de Tongariro Alpine Crossing in Tongariro.

Michèl van Zon & Erik Groels zijn de trotse eigenaars van de Stadsslaperij. Zij hebben hun pand sinds 2019 groots verbouwd om hun droom te realiseren: een eigen bed & breakfast in het centrum van Tilburg.Daarvoor zijn zij woonachtig geweest in Tilburg-West in de Reeshof. Hoe prettig hun appartement ook was, zij wilden iets anders: een nieuwe uitdaging en bij voorkeur in het centrum van Tilburg.


Gasten naar de zin maken, ruime kamers met voldoende voorzieningen en lekker uitgebreid ontbijten. Wat wil je nog meer als je Tilburg voor een paar dagen komt bezoeken? Of misschien zoek je voor vaker een fijn verblijf dicht bij je werk? 


De eerste "proef" gasten waren in juni 2020 de wederzijdse ouders die vanuit Delft en Berkel-Enschot heel prettig vertoefden bij de Stadsslaperij en letterlijk door hun zonen in de watten werden gelegd. 


Kies óók voor de Stadsslaperij. 

Michèl (links) en Erik (rechts) tijdens een avondje in een motorbootje op het Wilhelminakanaal van Tilburg naar Haghorst.

Michèl is geboren in Delft, maar woont al meer dan 30 jaar in "zijn" Tilburg. Hij heeft zijn sporen in de persoonlijke dienstverlening verdiend bij onder andere het Van der Valk-concern op Curaçao, bij de KLM en in de modebranche.


Vanaf 2022 besteed Michèl zijn hele werkweek aan de B&B.

Hij ontvangt graag persoonlijk zijn gasten en bezorgt hen

een aangenaam verblijf. 


Wil je een leuke activiteit of etentje in Tilburg? Michèl geeft je altijd een gepaste oplossing. Michèl kan gezien worden als

een ambassadeur van de gemeente Tilburg.

Erik groeide op in Berkel-Enschot, sinds 1997 onderdeel van

de gemeente Tilburg. Het organiseren van een

gastgerichte omgeving is één van de pijlers in zijn werk

als facilitair specialist bij de Curio Onderwijsgroep West-Brabant in Etten-Leur.


Eriks sociale betrokkenheid blijkt bijvoorbeeld uit zijn vrijwilligerswerk voor wijkraad Reeshof dat ie tot 2020 met veel enthoussiasme heeft uitgevoerd en zet ie zich momenteel in voor buurtontwikkeling.


Erik zal er absoluut voor zorgen dat het zijn gasten nergens aan ontbreekt.